DESPRE NOI

Am reusit să ne distingem ca unul dintre principalii distribuitori de soluții software și hardware destinate organizaţiilor din sectorul public. Experiența echipei Mindsoft, infrastructura necesară derulării proiectelor de amploare și reputația de a duce la bun sfârșit fiecare proiect, stau la baza parteneriatelor noastre de succes.

Factori precum confort, sustenabilitate, eficiență nu sunt simple cuvinte la modă, sunt o realitate urbană. Comunitățile pot prospera dacă autoritățile recunosc nevoia de a le oferi acestora produse și servicii axate pe tehnologii care să ne facă viața nu doar mai bună, ci și mai sigură.

Soluţiile software și hardware propuse de Mindsoft sunt potrivite pentru orice tip de proiecte, bazându-ne pe un portofoliu complex.

CLIENŢII NOŞTRI

CE NE DIFERENȚIAZĂ

Grija faţă de client şi satisfacerea nevoilor acestuia, indiferent de mărimea business-ului.
Gamă completă de servicii pe baza unui portofoliu complex de soluţii.
Toate proiectele finalizate cu succes!

DEMO SOLUȚII

Nu ezitați să ne contactaţi pentru mai multe informaţii sau derularea unui demo!

FACTORI DE SUCCES ÎN IMPLEMENTĂRILE NOASTRE

Oameni cu mare experienţă pe toate soluţiile, project manageri certificaţi, echipe de proiect cu competenţe multiple, parteneriate cu furnizorii de soluţii şi tehnologie pentru rezolvarea oricărei probleme.

Venim în întâmpinarea nevoilor clienților cu soluții moderne de digitalizare, astfel încât aceștia să își desfășoare activitatea la cel mai înalt grad de securitate și productivitate. Soluțiile sunt dezvoltate in parteneriat cu lideri IT globali precum Cisco, Lenovo, Microsoft, Fujitsu, IBM, Abbyy şi alții.
În efortul de a răspunde cerinţelor tot mai exigente ale cetăţenilor, instituţiile administraţiei publice locale şi centrale adoptă noi modele de functionare bazate pe soluţii informatice integrate, devenind astfel mai eficiente şi mai transparente. Mindsoft vă pune la dispoziţie un sistem integrat de aplicaţii special dezvoltate în vederea acoperirii tuturor nevoilor specifice sectorului public.